Menu
Your Cart

Politica De Retur/Schimb

Retur/Schimb

Nu trimiteti coletele prin POSTA ROMANA!

Atentie! Pentru returnarea produsului sunati la: 0768 323 466


 

Taxa de curier  va fi suportata de catre dumneavoastra in urmatoarele situatii:

  • Doriti schimbarea produsului cu un alt produs
  • Doriti schimbarea marimii

 

- In cazul unui colet la schimb (schimbam produsul cu un alt produs), curierul va veni la dumneavoastra in decurs de 1-4 zile lucratoare. (Impachetati produsul asa cum l-ati primit, in punga sau cutie, iar in momentul in care curierul ajunge la dumneavoastra, predati coletul si primiti in acelasi timp noul produs). Plata se face pe loc, la curier, in momentul schimbului. Taxa de transport pentru schimb este de 30 de lei

 

 

In cazul in care sesizati o greseala facuta de noi (am trimis un alt produs, o alta marime, sau produsul prezinta defecte), specificati motivul schimbului, iar dupa o verificare amanuntita vom lua decizia daca taxa de curierat va fi suportata de noi sau de dumneavoastra.

 

 

 

- In cazul in care doriti returnarea banilor, impachetati produsul asa cum l-ati primit, in punga sau cutie.

Trimite-ti coletul prin orice firma de curierat doriti , avand in interiorul coletului contul IBAN si numele titularului .Taxele de transport vor fi achitate de catre client!

Banii vor fi virati in contul IBAN specificat de catre dumneavoastra in termen de maxim 14 zile lucratoare de la sosirea coletului la noi la sediu. 

  

 

 Verificati cu atentie contul IBAN sa fie corect. In cazul in care ne furnizati un cont IBAN incorect / gresit si trimitem banii altei persoane, nu ne asumam greselile clientului. Contul IBAN nu trebuie neaparat sa fie al persoanei care a facut comanda, poate fi al oricarei persoane pe care o cunoasteti si in care aveti incredere. (rude, cunoscuti, prieteni, etc…). Cu acceptul dumneavoastra vom vira suma in contul pe care ni-l furnizati.

 

- Nu lucram cu Posta Romana, nu trimitem banii inapoi prin mandat postal sau prin curier cu ramburs;

- Daca ati comandat mai multe produse si ati benecifiat de transport gratuit si doriti banii inapoi, costul de transport initial (20 lei) se va scadea din totalul rambursului.

- Daca ati comandat mai multe produse si ati benecifiat de transport gratuit si doriti returnarea unui produs, in cazul in care dupa returnarea produsului, suma totala scade sub pragul de transport gratuit, costul de transport initial (20 lei) se va scadea din totalul rambursului.

 

Definitii:

IBAN: Codul IBAN este format din 24 de caractere. Pentru Romania, codul IBAN incepe intotdeauna cu RO. Urmeaza doua cifre generate dupa un algoritm special si indicativul Bancii la care este deschis contul (4 caractere - BTRL).  Se continua cu o serie de 16 cifre care identifica unitatea la care este deschis contul, tipul contului, identificatorul clientului (CIF-ul)Curier:

Fan Courier:https://www.fancourier.ro/

Urgent Cargus:https://www.urgentcargus.ro/
DPD Curier:https://www.dpd.com/ro/home/contact/contact

 

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Verrano, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante. Verrano foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Verrano este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.